| Autor |
Wiadomość |
Grzesiek
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 6:40 pm Temat postu: |
|
|
trzymam Cie za słowo Słoneczko ze bedziecie częsciej sie pojawiac  _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
słoneczko
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Niom:) sprobujemy nie zawwieść może uda się nam umieścić w końcu jakieś foteczki:) pozdrowionka
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 4:43 pm Temat postu: |
|
|
No fajnie by bylo jakby sie jakies fotki znalazly!! Dzieki!! ja tez pozdrawiam!!  _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nowy Site Admin
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
plaski

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 12:56 pm Temat postu: |
|
|
| właśnie?.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkie Panie Ortoptystki!!  _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nowy Site Admin
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Przyłączam się do pozdrowień! Ciekawe tylko czy zostaną one odczytane przez panie Ortoptystki osobiście? Drogie panie: jeśli zaglądacie jeszcze czasem na forum to odezwijcie się, załóżcie jakiś nowy temat itp.  _________________ BLOG RATOWNIKA MEDYCZNEGO
Pierwsza Pomoc Przedmedyczna,
Medycyna, ratownictwo medyczne - Codzienne aktualności prasowe związane z RM, Medycyną, Służbą Zdrowia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 7:54 am Temat postu: |
|
|
Święta prawda!! No dziewczyny nie dajcie sie prosic!! piszczie cos!!  _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
ktoś
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 6:35 pm Temat postu: :) |
|
|
no jedna dziewczynka coś pisze, a reszta to co?? drogie kolezanki co tam słychać?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
acia_bs
|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Jestem ortoptystką pracującą w zawodzie parę lat.Fajnie ze powstało takie forum ,ja również trafiłam tu przez przypadek ,ale postaram się zaglądać na te strony Chetnie mogę sie podzielić swoimi doświadczeniami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 8:43 pm Temat postu: |
|
|
witamy!!milo ze zajzalas!! mam nadzije ze bedziesz odwiedzac skromne progi naszego forum!! Pozdrawiam!1 _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
acia_bs
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za przywitanie !Moje pierwsze przygody w pracy zaczęły się od tego,ze zawod ortoptystki był kojarzony przez ludzi z nogami albo zębami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
drobinka21

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Cześć
Ja też jak mówiłam kim jestem ludzie myśleli o zębach i nogach.... gdy wyjaśniałam, że chodzi o oczy byli bardzo zdziwieni:)
A tak w ogołe to cześć wszystkim po dłuższej przerwie:-)
Praca pochłania dużo czasu niestety.... _________________ Upaść I Jak Dziecko Szlochać Już Nigdy Nie Powstać Nigdy Nie Kochać... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
acia_bs
|
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Chciałam zapytać pracujące ortoptyski w jakim wymiarze godzin pracują. Jakoś nie mogę dogadać się ze swoim pracodawcą w tym temacie. pracuję w prywatnym gabinecie na pełnym etacie i niestety mamy odmienne zdanie na ten temat. Prawdopodobnie będę musiała skorzystać z pomocy prawnika  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
drobinka21

|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 8:10 am Temat postu: |
|
|
Ja pracuje 40 godzin tygodniowo czyli 8 godzinek na dzień.
Pozdrawiam _________________ Upaść I Jak Dziecko Szlochać Już Nigdy Nie Powstać Nigdy Nie Kochać... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|