| Autor |
Wiadomość |
renata
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 4:47 pm Temat postu: pytanie w sprawie szkoly na teatralnym |
|
|
Witam .
Chcialam zapytac czy jest jeszcze nabor na protetyka sluchu i chcialam sie cos wiecej na temat szkoly dowiedziec,moze ktos z was do niej uczeszczal
Za kazda odpowiedz bardzo dziekuje  _________________ rene |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
plaski

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
| najlepiej zadzwonić i sie wszystkiego dowiedzieć od pani seketarki. ona wie najlepiej tel.012-644-28-71. wydaje mi sie że nabór na protetyka bedzie.... btw a nie wolała byś na ratownika?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Hej!! Szkoła jest spoko! Masz tutaj link do strony o szkole i myśle ze znajdziesz tam potrzebne informacje! http://www.msz6.krakow.pl Ale najlepiej tak jak kolega napisał skontaktowac sie z Panią sekretarka telefonicznie i od Niej sie wszystkiego dowiedziec !! Ale musisz sie spieszyc! im wcześniej tym lepiej!! pozdrawiam!! _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nejka

|
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 1:55 pm Temat postu: |
|
|
kierunek protetyki juz ruszył od nowego semestru:)
myślę,że jeszcze pewnie będziesz mogła dołączyc...
ale tego to już sie dowiesz w sekretariacie naszej szkoły.
powodzenia;) _________________ ratownicy - armia,która walczy nie ogniem i mieczem,a słowem i czynem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
plaski

|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 10:31 am Temat postu: |
|
|
| no ale we wrzesniu terz chyba bedzie nabór?!? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nejka

|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:00 pm Temat postu: |
|
|
nie było utworzonego tego kierunku we wrześniu ponieważ było mało chetnych. _________________ ratownicy - armia,która walczy nie ogniem i mieczem,a słowem i czynem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Grzesiek
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 3:05 pm Temat postu: |
|
|
I jak tam Renata uzyskalas niezbedne informacje?? a moze jestes juz w szkole?  _________________ "Kiedy spytają mnie: Jak się masz? Odpowiem po prostu: że wcale!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
|